Skip to content

Meer dan 250 clienten
met succes gecoached

Started from the bottom.

Sinds 2009 ben ik met veel passie actief als trainer en coach. Mijn hele leven ben ik zeer actief geweest – met name judo en kickboksen – maar toch ontwikkelde ik vanaf mijn 14e overgewicht. Puberteit, andere prioriteiten.. je kent het vast wel. Na 2 jaar ging mijn lijf mij ontzettend dwarszitten, ik was er zó klaar mee. Stap voor stap ging ik mijn leefstijl aanpassen, beginnend met mijn voeding, en met succes!

In 2008 begon ik aan de opleiding Sport en Bewegen, hier is dan ook mijn passie voor fitness ontstaan. Hooked. Bijna meteen ging ik aan de slag als fitness trainer. De combinatie beweging en voeding vond ik fantastisch – met name hoe dit mijn leven veranderde, fysiek, mentaal, alles – en dit wilde ik dan ook graag overdragen op de mensen om mij heen.

Al snel merkte ik dat ik meer diepgang zocht..

Een beetje aan gewichten hangen zonder precies te weten ‘hoe’ en ‘waarom’ was geen optie. Trainingen gericht op het individu, alle details die hierbij komen kijken – al die verschillende personen, niveau’s, achtergronden en mogelijkheden – daar wordt het interessant.

In 2014 ben ik begonnen als zelfstandig personal trainer. Op deze manier kon ik zelf richting geven aan mijn vak en mijzelf ontwikkelen en educeren op de vlakken die ik belangrijk vind. Ik ben mij met name gaan richten op het ontwikkelen van massa en kracht. Hierbij kon voeding niet achterwege blijven, dit is de fundering. Hiervoor heb ik dan ook nog een studie elementaire voedingsleer gevolgd.

In die tijd was het voor mij niet mogelijk om personal trainer in de sportschool te zijn, dus gaf ik mijn trainingen buiten en bij clienten thuis. Al snel beperkte dit mijn vrijheid en merkte ik dat ik een vaste, centrale plek nodig had. In 2015 heb ik daarom mijn trainingen verplaatst van buiten en bij clienten thuis, naar Basic-Fit aan de Antillenstraat in Groningen. Op deze manier kan er van ontzettend veel materiaal gebruikt worden. Er kan gebruikt gemaakt worden van de nieuwste apparaten en al het materiaal ligt voor handen.

Ik wilde mijn eigen gym. Nu.

Ook Basic-Fit ging mij uiteindelijk beperken, ik kon daar natuurlijk niet zomaar doen en laten wat ik wilde, er waren namelijk ook altijd tientallen andere leden die hun ding willen doen. Eind 2019 wist ik het, het moest NU gebeuren: een eigen gym. Redelijk snel vond ik een fantastisch pand op een A-locatie in Groningen. In januari 2020 tekende ik. In maart 2020 kwam er een virus om de hoek kijken die het hele land op slot liet gaan.

Dit mocht de pret niet drukken, ik ging dit hoe dan ook doen en met succes lanceren. In juli 2020 was het zo ver, de opening van de dikste gym in Groningen; Sterck Boutique Gym. Inmiddels bestaat team Sterck uit 5 toptrainers waar de stad niet omheen kan. Ieder met zijn/haar eigen specialiteit.

We made it!

Kers op de taart.

Toch miste er nog iets, iets waarmee ik een veel grotere groep kan bereiken en dienen. Heel kort, maar krachtig: precies daarom dit platform. Een platform waardoor jij nooit meer hoeft te zoeken op internet naar de juiste manier voor jou, die manier wordt hier recht voor je neus uitgestippeld.

Op deze manier maak ik de cirkel rond. Face to face, op afstand, online en offline.

“Zonder deze powervrouw was ik
nooit gekomen waar ik nu ben”

DIT WIL IK OOK

IK GA JOU HELPEN, WE’VE GOT THIS

Overgewicht, ondergewicht, een atletischer en strakker lijf willen creeren.. alle drie de gevechten heb ik persoonlijk ondervonden.

Mijn kennis en persoonlijke ervaring kan ik heel goed gebruiken bij het bereiken van jouw doelstellingen.

Natuurlijk is er de theorie die een grote rol speelt, maar aan de andere kant is ieder individu anders en vergt daarom ook weer een aanpak op maat. Met name bij vrouwen weet ik hoe het werkt, ik ken obstakels die je kan tegenkomen en ik weet als geen ander hoe je hier mee omgaat.

CHECK DE COMMUNITY

KENNIS & KUNDE

MBO Sport en Bewegen

HBO Sport en Gezondheid

Elementaire voedingsleer en dieetleer

LAPT certified personal trainer

Fitness A, B en EHBO

Menno Henselmans

VOLG INEZ